Problemen met de nieuwe mail engine

Dit forum is bedoeld voor vragen met betrekking tot WYSIWYG Web Builder.
Post Reply
tubby3
 
 
Posts: 18
Joined: Sat Jan 03, 2015 12:46 am

Problemen met de nieuwe mail engine

Post by tubby3 » Fri Jun 28, 2019 8:30 pm

Ik maak sinds een aantal uur gebruik van de WYSIWYG webbuilder 15. En nu zou ik graag gebruik willen maken, van de optie mail engine in de optie signup. Maar zodra ik dus alle gegevens in vul (copy and paste van bestaande forms waar het wel werkt) en de pagina publish, dan is dus de form verdwenen. En zodra ik de optie weer uitzet staat die er weer. Heb de zelfde probleem ook bij password recovery.

User avatar
Pablo
 
Posts: 18032
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Problemen met de nieuwe mail engine

Post by Pablo » Fri Jun 28, 2019 8:59 pm

Wat zijn de exacte instellingen?
Wat is de genereerde PHP code?

Gebruik je de meest recente build (6/28/2019)?
Er is vandaag een hotfix uitgebracht met een aantal fixes.

tubby3
 
 
Posts: 18
Joined: Sat Jan 03, 2015 12:46 am

Re: Problemen met de nieuwe mail engine

Post by tubby3 » Fri Jun 28, 2019 9:20 pm

[*]
Last edited by tubby3 on Sat Jun 29, 2019 8:23 pm, edited 1 time in total.

tubby3
 
 
Posts: 18
Joined: Sat Jan 03, 2015 12:46 am

Re: Problemen met de nieuwe mail engine

Post by tubby3 » Fri Jun 28, 2019 9:20 pm

Image

tubby3
 
 
Posts: 18
Joined: Sat Jan 03, 2015 12:46 am

Re: Problemen met de nieuwe mail engine

Post by tubby3 » Fri Jun 28, 2019 9:21 pm

Heb de nieuwste versie

User avatar
Pablo
 
Posts: 18032
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Problemen met de nieuwe mail engine

Post by Pablo » Sat Jun 29, 2019 6:08 am

Ik zie geen fouten in de code.
Heb je alle bestanden gepubliceerd?

tubby3
 
 
Posts: 18
Joined: Sat Jan 03, 2015 12:46 am

Re: Problemen met de nieuwe mail engine

Post by tubby3 » Sat Jun 29, 2019 1:39 pm

ja en heb ook eerst de bestaande bestanden eerst van de server verwijderd. Met nog steeds het zelfde resultaat.

User avatar
Pablo
 
Posts: 18032
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Problemen met de nieuwe mail engine

Post by Pablo » Sat Jun 29, 2019 2:00 pm

Geeft de server een foutmelding?
Misschien in de server log?

Welke bestanden worden er gepubliceerd?

tubby3
 
 
Posts: 18
Joined: Sat Jan 03, 2015 12:46 am

Re: Problemen met de nieuwe mail engine

Post by tubby3 » Sat Jun 29, 2019 3:09 pm

Image

Ik weet alleen niet waar ik de server log kan vinden (ik kan wel gewoon formulieren verzenden via de door mij ingevulde mail engine dus het werkt wel gewoon)

User avatar
Pablo
 
Posts: 18032
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Problemen met de nieuwe mail engine

Post by Pablo » Sat Jun 29, 2019 3:21 pm

Het lijkt er toch niet op dat je de meeste recente update hebt geinstalleerd.
Het bestand 'exception.php' staat niet in de log. Dit probleem is gisteren al opgelost.

Verwijder de huidige versie en dowload/installeer opnieuw.

tubby3
 
 
Posts: 18
Joined: Sat Jan 03, 2015 12:46 am

Re: Problemen met de nieuwe mail engine

Post by tubby3 » Sat Jun 29, 2019 4:08 pm

Heb zojuist WYSIWYG webbuilder verwijdert en opnieuw geinstalleerd en het werkt :D :D :D . Heb de eerste install gedaan via de link die ik kreeg via de mail, en nu via de website zelf.

Heel erg bedankt voor je hulp.

Post Reply