webpagina testen met F5

Dit forum is bedoeld voor vragen met betrekking tot WYSIWYG Web Builder.
Post Reply
pieter dubbelt
 
 
Posts: 11
Joined: Sat Apr 21, 2018 9:59 pm
Location: zoeterwoude
Contact:

webpagina testen met F5

Post by pieter dubbelt » Sat Apr 21, 2018 10:08 pm

als ik een website maakt bijvoorbeeld met 20 pagina's en ik wil bijvoorbeeld de geselecteerde pagina 10 even uittesten ,dan druk ik op F5 ,maar met veel foto bestanden duurt het dan wel weer even . mijn vraag is dus ,is het mogelijk alleen de geselecteerde pagina te testen, zonder dat wb12 de hele website wil inladen ? ik gebruik dus veel grafische bestanden ,dus nu wil ik graag 1 pagina eerst bekijken hoe het er uit ziet zonder dat pagina's mee draaien ,zal wel een domme vraag zijn denk ik ,maar wie weet is er een betere manier dan F5
op dit moment ben ik met deze site bezig www.derijndijkse.nl

User avatar
aml02873
 
 
Posts: 50
Joined: Mon Dec 23, 2013 5:15 pm

Re: webpagina testen met F5

Post by aml02873 » Sun Apr 22, 2018 7:08 am

Zet in het preview menu het vinkje bij preview gehele website uit en hij laat slechts de actieve pagina zien.

User avatar
Pablo
 
Posts: 13957
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: webpagina testen met F5

Post by Pablo » Sun Apr 22, 2018 7:36 am

De 'preview scope' bepaalt of de gehele website of alleen de huidige pagina wordt weergeven.
http://wysiwygwebbuilder.com/preview.html

pieter dubbelt
 
 
Posts: 11
Joined: Sat Apr 21, 2018 9:59 pm
Location: zoeterwoude
Contact:

Re: webpagina testen met F5

Post by pieter dubbelt » Sun Apr 22, 2018 10:33 am

Pablo wrote:
Sun Apr 22, 2018 7:36 am
De 'preview scope' bepaalt of de gehele website of alleen de huidige pagina wordt weergeven.
http://wysiwygwebbuilder.com/preview.html
Bedankt pablo ,het werkt nu uitstekend voor mij

pieter dubbelt
 
 
Posts: 11
Joined: Sat Apr 21, 2018 9:59 pm
Location: zoeterwoude
Contact:

Re: webpagina testen met F5

Post by pieter dubbelt » Sun Apr 22, 2018 12:31 pm

aml02873 wrote:
Sun Apr 22, 2018 7:08 am
Zet in het preview menu het vinkje bij preview gehele website uit en hij laat slechts de actieve pagina zien.
bedankt

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests