afbeelding wordt niet getoond op een pagina

Dit forum is bedoeld voor vragen met betrekking tot WYSIWYG Web Builder.
Post Reply
hendrikjd
 
 
Posts: 55
Joined: Sat Sep 08, 2007 11:57 am

afbeelding wordt niet getoond op een pagina

Post by hendrikjd » Tue Nov 28, 2017 10:19 pm

Beste Pablo
Ik heb twee pagina's op mijn website (www.mendistrictwest.nl/contactpagina.php en www.mendistrictwest.nl/nieuws.php)
Hierbij staat op beide pagina's een formulierscript met een knop die de functie 'submit' heeft.

Op de eerstgenoemde pagina wordt de knop keurig getoond.
Dezelfde afbeelding heb ik ook op de tweede pagina staan als verzendknop. De verwijzing naar de afbeelding is identiek: knop-verzend.png
In de opmaak in WYSIWYG zie ik hem staan. Na publicatie staat ie dus keurig bij contactpagina.php.
Bij nieuws.php zie ik alleen maar een rechthoekje. (Als ik er op klik wordt wel het formulier verstuurd) Maar de afbeelding zelf wordt niet getoond.
Ik heb geen fouten in de pagina opmaak volgens WYSIWYG. De verwijzing naar de afbeelding is correct (Op beide pagina's)
Ik stuur het wbs-bestand wel even.

User avatar
Pablo
 
Posts: 13943
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: afbeelding wordt niet getoond op een pagina

Post by Pablo » Wed Nov 29, 2017 7:13 am

Je hebt de border (rand) op 'none' ingesteld. Dit zorgt ervoor dat de standaard styling van de browser wordt gebruikt.
Als je geen rand wilt zet deze dan op '0' i.p.v. 'none'

hendrikjd
 
 
Posts: 55
Joined: Sat Sep 08, 2007 11:57 am

Re: afbeelding wordt niet getoond op een pagina

Post by hendrikjd » Sat Dec 02, 2017 10:08 am

Ik zocht me kleurenblind naar waar ik het moest aanpassen. Maar inmiddels gevonden. Aangepast en het werkt inderdaad. Dank maar weer.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests