Themable menu; submenu hoogte

Dit forum is bedoeld voor vragen met betrekking tot WYSIWYG Web Builder.
Post Reply
kenderuiter
 
 
Posts: 46
Joined: Thu Jul 08, 2010 7:01 pm

Themable menu; submenu hoogte

Post by kenderuiter » Thu Apr 08, 2021 8:12 am

Hallo Pablo,
Ik gebruik WWB 15 en daarin het themable menu voor mobiele apparaten.
Ik heb daarin 2 niveaus, nl. een aantal hoofdkeuzes en bij 1 hoofdkeuze (FAQ) een aantal subkeuzes.
De hoogte van de subkeuze regels is kleiner dan die van de hoofdkeuzes. Da's lastig wanneer je daar met je vingers op moet 'klikken'
Ik zou de subkeuzes dus net zo hoog willen hebben als de hoofdkeuzes.

Kan dat?
Of heb je een beter alternatief voor me?

mvg,
Ken

User avatar
Pablo
 
Posts: 23326
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Themable menu; submenu hoogte

Post by Pablo » Thu Apr 08, 2021 9:14 am

Heb je een voorbeeld?

kenderuiter
 
 
Posts: 46
Joined: Thu Jul 08, 2010 7:01 pm

Re: Themable menu; submenu hoogte

Post by kenderuiter » Thu Apr 08, 2021 9:16 am


User avatar
Pablo
 
Posts: 23326
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Themable menu; submenu hoogte

Post by Pablo » Thu Apr 08, 2021 9:55 am

Er is op dit moment geen optie om dit aan te passen, maar je kunt wel zelf de stijl toevoegen (Page HTML -> Between head tags)

Code: Select all

<style>
.ThemeableMenu1 .navbar-nav .show .dropdown-menu>li>a,
.ThemeableMenu1 .navbar-nav .show .dropdown-menu .dropdown-header
{
   padding: 25px 25px 25px 25px !important;
}
</style>

kenderuiter
 
 
Posts: 46
Joined: Thu Jul 08, 2010 7:01 pm

Re: Themable menu; submenu hoogte

Post by kenderuiter » Thu Apr 08, 2021 10:17 am

Ik heb de page html aanpassingen doorgevoerd in de 'Tussen head tag' sectie, zowel in de masterpage waarin het themeable menu staat als in de pagina http://www.comlogic.nl/test/comlogic.html (dat is overigens ook de enige pagina die ik tot nu toe heb geexporteerd met de door jou geadviseerde aanpassingen)

En omdat het themeable menu bij mij ThemeableMenu2 heet heb ik dat in jouw voorbeeld ook gewijzigd...

Beiden pogingen waren echter zonder zichtbaar resultaat.
Wat doe ik fout?

User avatar
Pablo
 
Posts: 23326
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Themable menu; submenu hoogte

Post by Pablo » Thu Apr 08, 2021 11:32 am

Het lijkt erop dat je een oudere versie gebruikt.
Deze code werkt alleen met de nieuwste versie.

kenderuiter
 
 
Posts: 46
Joined: Thu Jul 08, 2010 7:01 pm

Re: Themable menu; submenu hoogte

Post by kenderuiter » Thu Apr 08, 2021 11:42 am

Ik neem aan dat je de nieuwste versie van WWB bedoelt?
Dan zou ik dus voor de oplossing van dit probleem een nieuwe versie voor moeten aanschaffen?

Is er wellicht een alternatief voor deze menubar?
Ik gebruikte voorheen 'Responsive Menu' maar die vind ik cosmetisch niet fraai genoeg

User avatar
Pablo
 
Posts: 23326
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Themable menu; submenu hoogte

Post by Pablo » Thu Apr 08, 2021 12:58 pm

Ik neem aan dat je de nieuwste versie van WWB bedoelt?
Correct
Dan zou ik dus voor de oplossing van dit probleem een nieuwe versie voor moeten aanschaffen?
Ja, als je de padding via deze code wilt aanpassen. Deze oplossing werkt alleen in de nieuwste versie omdat hier een nieuwere versie van Boostrap wordt gebruikt.
Als alternatief kun je de padding handmatig aanpassen na het publiceren.
Is er wellicht een alternatief voor deze menubar?
Er zijn heel veel alternatieve menu's beschikbaar:
https://wysiwygwebbuilder.com/navigation.html

Post Reply