Kan tijdens het bouwen foto niet zien

Dit forum is bedoeld voor vragen met betrekking tot WYSIWYG Web Builder.
Post Reply
weggum
 
 
Posts: 12
Joined: Sat Oct 27, 2012 3:18 pm
Location: Zwolle
Contact:

Kan tijdens het bouwen foto niet zien

Post by weggum » Wed Jul 29, 2020 6:57 pm

Wanneer ik een bepaalde foto wil invoegen dan selecteer ik in de file met afbeeldingen deze foto, maar ik zie bij 'voorbeeld' alleen een wit vlak.
Bij andere afbeeldingen zie ik de foto wel in het voorbeeld. Wanneer ik ondanks dat ik de afbeelding niet deze opsla en upload dan zie ik op website op het internet wel. Hoe kan dit? Kan er iets met deze bepaalde foto mis gegaan zijn? :shock:

User avatar
Pablo
 
Posts: 20864
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Kan tijdens het bouwen foto niet zien

Post by Pablo » Wed Jul 29, 2020 8:35 pm

Meestal is dit gerelateerd aan de naam van de afbeelding. Bijvoorbeeld omdat er spaties in de naam voorkomen.

Zie ook:
https://www.wysiwygwebbuilder.com/forum ... =27&t=1378

weggum
 
 
Posts: 12
Joined: Sat Oct 27, 2012 3:18 pm
Location: Zwolle
Contact:

Re: Kan tijdens het bouwen foto niet zien

Post by weggum » Thu Jul 30, 2020 7:36 am

Tnx Pablo, ga eens proberen om de benaming aan te passen. :D

weggum
 
 
Posts: 12
Joined: Sat Oct 27, 2012 3:18 pm
Location: Zwolle
Contact:

Re: Kan tijdens het bouwen foto niet zien

Post by weggum » Sat Aug 01, 2020 10:34 am

Helaas, dit was de oplossing niet, het zelfde verschijnsel doet zich overigens voor wanneer je de plaats waar de file met afbeelding staat verplaatst naar een andere schijf. Ook dan krijg je een wit vlak in plaats van een afbeelding, maar online blijft de afbeelding beschikbaar ook wanneer er een aanpassing op de betreffende pagina wordt gedaan.
De reden hiervan begrijp ik wel, maar als ik een nieuwe pagina aanmaakt en daar de betreffende JPEG afbeeling op invoer dan blijft het wit. Zet ik een kader om de betreffende afbeelding, dan zie ik het kader met niets erin. Ik kan niet begrijpen waarom juist deze afbeelding (een kaart van Amsterdam van voor de oorlog) dit doet, ik heb er een redelijk bedrag voor betaald maar kan er nu geen verwijzingen inzetten omdat ik niets zie. :roll:

User avatar
Pablo
 
Posts: 20864
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Kan tijdens het bouwen foto niet zien

Post by Pablo » Sat Aug 01, 2020 12:31 pm

Om je te kunnen help, moet ik zien wat je precies hebt gedaan.
Voeg daarom altijd een demo project toe.

Zie ook:
https://www.wysiwygwebbuilder.com/forum ... 10&t=82134

weggum
 
 
Posts: 12
Joined: Sat Oct 27, 2012 3:18 pm
Location: Zwolle
Contact:

Re: Kan tijdens het bouwen foto niet zien

Post by weggum » Sun Aug 02, 2020 10:34 am

Pablo, je hebt gelijk dit had ik meteen moeten doen. Ik heb een testpagina aangemaakt met alleen de betreffende afbeelding.
https://www.weggum.com/test.html

Ik hoop dat dit de bedoeling is.

Willem

basstuuk
 
 
Posts: 107
Joined: Fri Apr 03, 2009 10:55 am
Location: Zoetermeer
Contact:

Re: Kan tijdens het bouwen foto niet zien

Post by basstuuk » Sun Aug 02, 2020 11:00 am

Bij mij werkt het prima. Zie gewoon de foto.
Duurt wel even voor de foto geladen is.
Groet Bas

User avatar
Pablo
 
Posts: 20864
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Kan tijdens het bouwen foto niet zien

Post by Pablo » Sun Aug 02, 2020 11:26 am

Voor mij werkt het ook.

Je hebt wel 'lazy load geatciveerd. Dus als JavaScript niet actief is, dan wordt de afbeelding niet geladen.

weggum
 
 
Posts: 12
Joined: Sat Oct 27, 2012 3:18 pm
Location: Zwolle
Contact:

Re: Kan tijdens het bouwen foto niet zien

Post by weggum » Mon Aug 03, 2020 11:15 am

Alles werkt nu weer naar behoren, dank voor alle suggesties :lol:

Post Reply