Layers "reset" (OPGELOST)

Dit forum is bedoeld voor vragen met betrekking tot WYSIWYG Web Builder.
Post Reply
User avatar
aml02873
 
 
Posts: 53
Joined: Mon Dec 23, 2013 5:15 pm

Layers "reset" (OPGELOST)

Post by aml02873 » Sun Feb 10, 2019 7:33 pm

Heb een vervelend probleem. Website bestaat uit combinatie van layoutgrids en layers. Als ik publiceer terwijl ik in breakpoint 360 sta worden de layers in het default breakpoint naar 360 gezet en zijn de objecten van de layer verdwenen. Oplossing is layer weer naar 970 zetten en via reset position de objecten terugplaatsen. Is erg hinderlijk. De layoutgrids blijven gewoon goed. Lijkt mij niet helemaal te kloppen?
Last edited by aml02873 on Tue Feb 19, 2019 12:06 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17396
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Layers "reset"

Post by Pablo » Sun Feb 10, 2019 9:18 pm

Om je hierbij te kunnen helpen heb ik meer informatie nodig.
Welke versie gebruik je?
Wat zijn je instellingen?
Wat zijn de exact stappen om dit te reproduren?

User avatar
aml02873
 
 
Posts: 53
Joined: Mon Dec 23, 2013 5:15 pm

Re: Layers "reset"

Post by aml02873 » Mon Feb 11, 2019 3:48 pm

Ik gebruik de laatste build van Webbuilder 14.3.1 Ik heb de videobackground template gebruikt als basis. o.a cards toegevoegd en een pricetable uit blocks. Voor de rest niets bijzonders gedaan. Heb geprobeerd het in een nieuw project te reproduceren maar dan gaat het goed. Een vaag probleem dat kennelijk in het project zit. Laten we het maar even laten voor wat het is.

User avatar
aml02873
 
 
Posts: 53
Joined: Mon Dec 23, 2013 5:15 pm

Re: Layers "reset"

Post by aml02873 » Tue Feb 12, 2019 3:25 pm

Heb het gereproduceerd ik stuur een wetransfer naar support mail met daarin het project. Instelling Wysiwyg naar standaard gereset. Gebruik 14.1.3 van 21-1 Het gaat mis bij het toevoegen van de derde layoutgrid met tabellen

Edit; mailadres support@pablosolutions.com is kennelijk niet goed? Krijg een melding dat het fout is gegaan

User avatar
Pablo
 
Posts: 17396
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Layers "reset"

Post by Pablo » Tue Feb 12, 2019 4:03 pm

Het email adres is support@pablosoftwaresolutions.com

Graag wel een duidelijke omschrijving toe van de stappen toevoegen om het probleem te reproduceren.
Stuur ook niet het volledige project maar alleen de relevante pagina zodat ik niet veel tijd kwijt ben om uit te zoeken om welke pagina het gaat.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17396
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Layers "reset"

Post by Pablo » Tue Feb 12, 2019 9:51 pm

Bedankt voor het sturen van de bestanden.
Maar zou je willen omschrijven wat ik precies moet doen om het probleem te zien?

User avatar
aml02873
 
 
Posts: 53
Joined: Mon Dec 23, 2013 5:15 pm

Re: Layers "reset"

Post by aml02873 » Wed Feb 13, 2019 6:12 am

1. Op de defaultpagina's de gewone (bij de titels) layers op schermbreedte zetten.
2. Naar het 360 breakpoint schakelen.
3. Voorbeeld weergeven terwijl hij op 360 staat
4. De layers in default zijn naar 360 gezet als je weer naar default gaat
5. Als je de derde layoutgrid met tabellen weg haalt doet alles het wel goed plaats je die terug dan gaat het(althans bij mij) weer mis.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17396
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Layers "reset"

Post by Pablo » Wed Feb 13, 2019 8:02 am

Bedankt voor de informatie.
Ik heb het probleem kunnen reproduceren en zal later deze week hier een fix voor uitbrengen.

Post Reply