Why aren't my images displayed on a published page?

Frequently Asked Questions about WYSIWYG Web Builder
Locked
User avatar
Pablo
 
Posts: 19290
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Why aren't my images displayed on a published page?

Post by Pablo » Sun Apr 01, 2007 8:26 am

- Did you upload the images to the web server? Make sure you did not accidently enabled 'Only publish HTML files' in the publish window.

- By default Web Builder places all images in a sub folder called images, you can change this through Tools->Optioons->Publish->Image Sub Folder. If you leave this field empty, the images will be published in the same folder as the published page.

- Some web hosts do not support sub folders, so make sure you have permissions to create folder on the server. If not, then you must tell Web Builder to publish the images in the same folder as the HTML.

- Make sure the image names are valid, most web servers are case-sensitive and/or do not support special characters in the filenames of images. Tip: Use lowercase filenames.

- Do your image filenames contain whitespaces, quotes or other special characters? Image names with spaces can cause problems in some browsers and/or web servers, use underscores to connect words instead of spaces.

- Make sure your images are saved in a web safe format. For example IE does not support all types of JPG.

User avatar
Pablo
 
Posts: 19290
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Why aren't my images displayed on a published page?

Post by Pablo » Tue Jun 06, 2017 5:15 pm

Related FAQ articles:

How do I name my pages, images and other files?
http://www.wysiwygwebbuilder.com/forum/ ... f=10&t=131

Why do my images get different names when I publish?
http://www.wysiwygwebbuilder.com/forum/ ... 10&t=41753

Why do I need to resize/optimize online images?
http://www.wysiwygwebbuilder.com/forum/ ... =10&t=1918

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest