Search found 10930 matches

by Pablo
Sun Oct 14, 2018 11:45 am
Forum: WYSIWYG Web Builder - Nederlandstalige versie
Topic: geen afbeeldingen
Replies: 7
Views: 537

Re: geen afbeeldingen

Je kunt mbv van een FTP applicatie (bijvoorbeeld FileZilla) de afbeeldineg van je website afhalen en locaal terug zetten.
by Pablo
Sun Oct 14, 2018 11:08 am
Forum: General Questions
Topic: add article schema
Replies: 5
Views: 451

Re: add article schema

By default, it loaded from the program files folder.
However, if you place a copy in the system folder then it will use that file.
by Pablo
Sun Oct 14, 2018 11:06 am
Forum: General Questions
Topic: importing a css file
Replies: 2
Views: 350

Re: importing a css file

You can add custom styles via the Page HTML, an HTML object or Site HTML.
by Pablo
Sun Oct 14, 2018 9:47 am
Forum: Off Topic Section
Topic: Google images
Replies: 1
Views: 295

Re: Google images

I'm sorry, I do not have any experience with Google Images.

But maybe this is helpful?
https://support.google.com/webmasters/a ... 8636?hl=en
by Pablo
Sun Oct 14, 2018 9:05 am
Forum: General Questions
Topic: add article schema
Replies: 5
Views: 451

Re: add article schema

I'm sorry, I cannot help you with JSON related issue. This is out of the scope of the support I can give you.
However, the items are shown latchkey as you have configured it.
by Pablo
Sun Oct 14, 2018 7:37 am
Forum: Login Tools Questions
Topic: Error when Sign Up in Portugues (CHARSET)
Replies: 1
Views: 155

Re: Error when Sign Up in Portugues (CHARSET)

By default, the sign script only allows ASCII characters for security reasons. If you need more advanced functionality then you will need to modify the script yourself. Note that 'accept characters' has nothing to do with this. You will need to modify the PHP code. if (!preg_match("/^[A-Za-z0-9_!@$]...
by Pablo
Sun Oct 14, 2018 7:32 am
Forum: General Questions
Topic: switch off script at top of page to validate layer
Replies: 5
Views: 619

Re: switch off script at top of page to validate layer

There is no global setting to disable all validation.
But if the validation code is still generated then you probably overlooked a setting somewhere.

The only way I can help you with this is if you share the project file.
https://www.wysiwygwebbuilder.com/forum ... 10&t=82134
by Pablo
Sun Oct 14, 2018 7:30 am
Forum: General Questions
Topic: add article schema
Replies: 5
Views: 451

Re: add article schema

I'm sorry, there is no standard schema for this.
But you can create your own schemas by editing the richsnippets.json file (at your own risk!)
by Pablo
Sun Oct 14, 2018 7:26 am
Forum: General Questions
Topic: Adding and Image to a Mega Menu?
Replies: 2
Views: 360

Re: Adding and Image to a Mega Menu?

This functionality is not available in the mega menu.
But you can create your own mega menu with the layer menu.

Image
by Pablo
Sat Oct 13, 2018 8:43 pm
Forum: General Questions
Topic: Snow Effect
Replies: 4
Views: 420

Re: Snow Effect

This is from the PDF:
Lines
Specifies where to use draw lines between the particles. Tip: if you set this to false and the direction to ‘bottom’ then you will get a ‘snow effect’.
by Pablo
Sat Oct 13, 2018 5:53 pm
Forum: Links and Navigation
Topic: Link finder
Replies: 1
Views: 207

Re: Link finder

What about Tools->Verify Links?
by Pablo
Sat Oct 13, 2018 5:40 pm
Forum: General Questions
Topic: Snow Effect
Replies: 4
Views: 420

Re: Snow Effect

Did you read the documentation?
by Pablo
Sat Oct 13, 2018 4:53 pm
Forum: WYSIWYG Web Builder - Nederlandstalige versie
Topic: site probleem
Replies: 3
Views: 94

Re: website

- open the Object Manager
- maak de objecten zichtbaar
- verplaats (of verwijder) de objecten, zodat ze binnenb de pagina viewport vallen
- verberg ze vervolgens weer...
by Pablo
Sat Oct 13, 2018 3:17 pm
Forum: WYSIWYG Web Builder - Nederlandstalige versie
Topic: site probleem
Replies: 3
Views: 94

Re: site probleem

Je moet ze eerst zichtbaar maken (via de Object Manager) voor dat je ze kunt verplaatsen.
by Pablo
Sat Oct 13, 2018 3:16 pm
Forum: General Questions
Topic: Inline Frame won't load web page
Replies: 2
Views: 297

Re: Inline Frame won't load web page

Some services do not allow you to use their content inside an inline frame.
or maybe you are trying to display a 'https' page inside a 'http' page?

Note that this is unrelated to WWB.