Search found 114 matches

by bkjohns
Sat Dec 28, 2019 3:59 am
Forum: Previewing and Publishing
Topic: Photo gallery in preview OK, when published not working
Replies: 16
Views: 6821

Re: Photo gallery in preview OK, when published not working

Are you using the built-in ftp to publish from WWB15? If not, did you upload the image folder content that is new?
by bkjohns
Sat Dec 21, 2019 5:57 pm
Forum: Previewing and Publishing
Topic: Website Not Updated After Publishing
Replies: 7
Views: 3040

Re: Website Not Updated After Publishing

More questions for you: did you publish with the built in ftp? If not, what did you use? Did you publish all files or select only modified/html files at publication? If you haven't tried a publish all files step, try it. If using another ftp like Filezilla to upload, did you get all of the files (im...
by bkjohns
Fri Dec 13, 2019 9:00 pm
Forum: Previewing and Publishing
Topic: Website builder goes blank behind publish screen
Replies: 21
Views: 4656

Re: Website builder goes blank behind publish screen

My guess is you have a very large size image somewhere in the project. I've seen the black background due to that, but in the end it doesn't effect the site published so I don't worry about it.
by bkjohns
Wed Dec 11, 2019 2:48 am
Forum: Previewing and Publishing
Topic: Website builder goes blank behind publish screen
Replies: 21
Views: 4656

Re: Website builder goes blank behind publish screen

Perhaps your image file names are not allowed. No spaces should be in image names, so image one.jpg is not valid, image_one.jpg would work.
by bkjohns
Wed Dec 11, 2019 2:39 am
Forum: General Questions
Topic: Convert a 64 bit project to 32 bit
Replies: 4
Views: 1082

Re: Convert a 64 bit project to 32 bit

Pablo wrote:
Tue Dec 10, 2019 7:01 am
You should be able to open a 64bit project in the 32bit version.
Would that still be true if 64 bit extensions were used in the original project file?
by bkjohns
Mon Dec 02, 2019 1:41 am
Forum: General Questions
Topic: can't find program.
Replies: 16
Views: 5655

Re: can't find program.

Are you running Win 7 32bit or 64bit? And which did you download and install - 32 or 64 bit?
by bkjohns
Fri Nov 29, 2019 8:30 pm
Forum: General Questions
Topic: Meta tags - ver 15.2.1 64bit
Replies: 13
Views: 1543

Re: Meta tags - ver 15.2.1 64bit

Thanks Pablo. I would have hoped WWB didn't add anything on its own! It was just a heads up that the last entry will get corrupted w/o adding the comma. Also it looks like a master page meta data will be used on any page that uses that master, without the duplication issue, which is good. I noticed ...
by bkjohns
Fri Nov 29, 2019 8:05 pm
Forum: General Questions
Topic: Meta tags - ver 15.2.1 64bit
Replies: 13
Views: 1543

Re: Meta tags - ver 15.2.1 64bit

I get the same results - no page properties meta tags, then add them to Site properties, say okay to update all pages, then look at the generated code. The meta tags are duplicated, but there is no comma inserted after the first iteration, so they come out as "meta1, meta2, meta3meta1, meta2,meta3"....
by bkjohns
Fri Nov 29, 2019 6:16 pm
Forum: General Questions
Topic: Meta tags - ver 15.2.1 64bit
Replies: 13
Views: 1543

Re: Meta tags - ver 15.2.1 64bit

Do you have the meta info in a master page?
by bkjohns
Tue Nov 26, 2019 3:57 pm
Forum: General Questions
Topic: Activation
Replies: 10
Views: 2160

Re: Activation

The Web Builder license allows for more than one computer installation, so if you have access to another laptop or desktop have you tried installing on that?
by bkjohns
Sun Nov 10, 2019 4:33 pm
Forum: General Questions
Topic: Positioning methods in WYSWIG Web Builder
Replies: 2
Views: 1196

Re: Positioning methods in WYSWIG Web Builder

Flex grids / layout grids are fully responsive and change as browser window size changes. Is that what you are getting at?
by bkjohns
Tue Oct 22, 2019 9:08 pm
Forum: Previewing and Publishing
Topic: wysiwyg logs out during publishing
Replies: 3
Views: 2116

Re: wysiwyg logs out during publishing

Be sure you have valid names for files. Image names can be problematic if not conforming to WWB's naming requirements.
by bkjohns
Sat Oct 12, 2019 1:06 am
Forum: General Questions
Topic: Publish problems
Replies: 4
Views: 2265

Re: Publish problems

I don't see anything uploading but x.css, although the log says it found 7 files. Have you published to disk and if so are all files / directories correctly created?
by bkjohns
Mon Oct 07, 2019 7:36 pm
Forum: General Questions
Topic: Some images blank in Workspace
Replies: 13
Views: 2674

Re: Some images blank in Workspace

Is your workspace set at 2048?
by bkjohns
Thu Oct 03, 2019 9:04 pm
Forum: General Questions
Topic: crash of death
Replies: 4
Views: 2101

Re: crash of death

Web Builder has an auto backup function that saves the site periodically. Did you try to restore your last backup from there?