Search found 15 matches

by steveKersh
Sun Jul 14, 2019 1:34 pm
Forum: General Questions
Topic: Changing color of picture box area in Slideshow Light Box Gallery - Galleria
Replies: 6
Views: 1202

Re: Changing color of picture box area in Slideshow Light Box Gallery - Galleria

I am using the "Galleria" type for lightbox and have added "overlayColor:'#666'" to the options but it does not change the color. Am doing something wrong?
by steveKersh
Sun Jul 14, 2019 1:01 pm
Forum: General Questions
Topic: Changing color of picture box area in Slideshow Light Box Gallery - Galleria
Replies: 6
Views: 1202

Re: Changing color of picture box area in Slideshow Light Box Gallery - Galleria

I have the same issue. Was this ever resolved? I have a Photo Gallery and I am displaying it with the galleria lightbox. It has a black background and I would like to make it transparent. Is this possible?
by steveKersh
Thu Jun 27, 2019 7:24 pm
Forum: WYSIWYG Web Builder Tips, Tricks, Tutorials and Code Examples
Topic: WB15 64bit or 32bit
Replies: 7
Views: 4789

Re: WB15 64bit or 32bit

I downloaded from the link I was given when I purchased WB15. I will try your download link. Thanks.
by steveKersh
Thu Jun 27, 2019 7:02 pm
Forum: WYSIWYG Web Builder Tips, Tricks, Tutorials and Code Examples
Topic: WB15 64bit or 32bit
Replies: 7
Views: 4789

Re: WB15 64bit or 32bit

I was using the 64biut of WB14. But the install of WB15 is only 32bit.
by steveKersh
Thu Jun 27, 2019 6:55 pm
Forum: WYSIWYG Web Builder Tips, Tricks, Tutorials and Code Examples
Topic: WB15 64bit or 32bit
Replies: 7
Views: 4789

WB15 64bit or 32bit

I just purchased and installed WB15 and it appears it is the 32bit version. Should it have installed the 64bit version?
by steveKersh
Fri May 17, 2019 3:33 pm
Forum: General Questions
Topic: Secure site and lightbox
Replies: 4
Views: 2245

Re: Secure site and lightbox

Yes. I have tried fancybox, magnificopopup, prettyphoto, & facebox. All give same result.
by steveKersh
Fri May 17, 2019 3:14 pm
Forum: General Questions
Topic: Secure site and lightbox
Replies: 4
Views: 2245

Secure site and lightbox

I am having trouble displaying a youtube video in a lightbox on a secure site: https://virdenfirstbaptist.org/youth-ch ... ideos.html
If I remove the security from site the video will play fine.
by steveKersh
Mon Apr 15, 2019 5:53 pm
Forum: General Questions
Topic: Created zip backup
Replies: 7
Views: 2502

Re: Created zip backup

Thank you Pablo. I will take a look at making the changes.

Did your suggestions and it did the trick. Thank You so much.
by steveKersh
Mon Apr 15, 2019 4:51 pm
Forum: General Questions
Topic: Created zip backup
Replies: 7
Views: 2502

Re: Created zip backup

Pablo,
Here is the link: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Thank you for any assistance you can be.
by steveKersh
Mon Apr 15, 2019 11:34 am
Forum: General Questions
Topic: Created zip backup
Replies: 7
Views: 2502

Re: Created zip backup

Thank you Pablo. I will get it uploaded and send the link when done. My internet service is not the fastest so it will take some time.
Yes I am using version 14.3.3.
by steveKersh
Mon Apr 15, 2019 11:16 am
Forum: General Questions
Topic: Created zip backup
Replies: 7
Views: 2502

Re: Created zip backup

Pablo, how do I can I send you a copy of project and project folder? As a note I did create a manual zip using Windows 10 zip function and it worked. Should I attach that zip here?
by steveKersh
Mon Apr 15, 2019 2:58 am
Forum: General Questions
Topic: Created zip backup
Replies: 7
Views: 2502

Created zip backup

I have one of my sites that when I create a zip backup of the site and then try to open zip I get an error message that the Compressed (zipped) folder is invalid. I have tried re-saving the project as new project but I get the same results. I have several other projects that all save fine. Anyone ha...
by steveKersh
Tue Feb 26, 2019 7:44 pm
Forum: General Questions
Topic: Responsive Menu Trouble
Replies: 7
Views: 1130

Re: Responsive Menu Trouble

I was wrong - Problem still there. Did figure out it works in Edge browser but does not with Chrome or Firefox. I'm not sure what is going on but any guidance would be appreciated.
by steveKersh
Tue Feb 26, 2019 6:47 pm
Forum: General Questions
Topic: Responsive Menu Trouble
Replies: 7
Views: 1130

Re: Responsive Menu Trouble

*Solved* Not sure what my issue was yet but I created a new site and copied from site giving me a problem to the new site and it worked fine.
by steveKersh
Tue Feb 26, 2019 6:33 pm
Forum: General Questions
Topic: Responsive Menu Trouble
Replies: 7
Views: 1130

Responsive Menu Trouble

I am having an issue with the Responsive Menu. I have used it in the past and it worked fine. But with the latest update when I insert it into a layout grid it is not responsive. It always shows in the mobile state.