Search found 125 matches

by bkjohns
Sat Sep 12, 2020 4:45 pm
Forum: Previewing and Publishing
Topic: *** SOLVED *** Strange behavior wb16
Replies: 4
Views: 169

Re: Strange behavior wb16

If you aren't publishing from WB then be sure you include all of the subfolders (images, base, etc.) when you do the upload. Had the same issue and it was because of not publishing everything.
by bkjohns
Thu Sep 10, 2020 2:27 pm
Forum: General Questions
Topic: Heading text color problem
Replies: 5
Views: 346

Re: Heading text color problem

Did you refresh the browser (clear the cache)?
by bkjohns
Thu Sep 10, 2020 1:16 am
Forum: General Questions
Topic: old version
Replies: 2
Views: 305

Re: old version

Your choice of course, but if you look at the updates already for version 16 that fixed things that didn't work with version 15 projects, I'd hang on to it until you really feel comfortable with 16. JMTCW
by bkjohns
Tue Sep 08, 2020 4:17 pm
Forum: General Questions
Topic: Missing Extensions - V16 update
Replies: 6
Views: 492

Re: Missing Extensions - V16 update

Fixed in a previous update - login/signup/profile pages were not loading.
by bkjohns
Mon Sep 07, 2020 4:13 pm
Forum: General Questions
Topic: *** SOLVED *** File that was created in WB15 "Failed to open" in WB16
Replies: 2
Views: 353

Re: File that was created in WB15 "Failed to open" in WB16

Are you running the latest version? (today - Sept 7). There were some problems with login and signup templates if you used any of those in your ver. 15 project.
by bkjohns
Sun Sep 06, 2020 3:57 am
Forum: Links and Navigation
Topic: Email link and Outlook
Replies: 2
Views: 183

Re: Email link and Outlook

Sounds like you have Outlook set to be the default email app, and that is within Windows or your browser, not WWB. Been a long time since I've used Win7 so don't remember exactly where to set that.
by bkjohns
Sun Sep 06, 2020 3:49 am
Forum: General Questions
Topic: Move to front
Replies: 8
Views: 498

Re: Move to front

Do you have transparency applied to the dialog?
by bkjohns
Fri Sep 04, 2020 2:40 am
Forum: General Questions
Topic: Line Spacing changed after latest Hotfix 2
Replies: 24
Views: 590

Re: Line Spacing changed after latest Hotfix 2

Take a look at the text object properties and see if the output format is set to something other than default and if not try that and see what you get. This should be set to: "Include line-hight in text styles" if you use text styles... otherwise it gets totally wrong. That was the next step. I had...
by bkjohns
Thu Sep 03, 2020 7:43 pm
Forum: General Questions
Topic: Line Spacing changed after latest Hotfix 2
Replies: 24
Views: 590

Re: Line Spacing changed after latest Hotfix 2

Take a look at the text object properties and see if the output format is set to something other than default and if not try that and see what you get.
by bkjohns
Mon Aug 03, 2020 3:09 am
Forum: Responsive Web Design
Topic: Layout grid odd results on index page
Replies: 5
Views: 1245

Re: Layout grid odd results on index page

Perhaps it is time to make a sticky thread of common mistakes people make with WWB (or web design in general) such as clear the cache, make sure image names conform to WWB requirements, publish the correct files/pages to the correct location, etc. (there must be a few more). Might be helpful for new...
by bkjohns
Wed Jul 29, 2020 3:30 am
Forum: General Questions
Topic: *** SOLVED *** WWB15 not opening
Replies: 58
Views: 4791

Re: WWB15 not opening

How are you trying to open WWB? From the start menu, a desktop icon, or double clicking on a web builder project file?
by bkjohns
Sun Jul 26, 2020 8:01 pm
Forum: General Questions
Topic: ***SOLVED*** Header Text not Centered and Image not Displayed in Preview
Replies: 8
Views: 1438

Re: Header Text not Centered and Image not Displayed in Preview

Be sure your image names conform to WWB requirements - no spaces, etc. That seems to be the cause of a lot of image issues.
by bkjohns
Mon Jul 20, 2020 1:16 am
Forum: General Questions
Topic: How to remove the borderline in Themeable Button
Replies: 3
Views: 1300

Re: How to remove the borderline in Themeable Button

Double click the button, disable 'Use jQuery UI scheme' under Style, then find the section for hover state and change the border color to the same color as the button.
by bkjohns
Tue Jun 30, 2020 9:48 pm
Forum: Responsive Web Design
Topic: Define menu once
Replies: 6
Views: 1809

Re: Define menu once

You could make your items landing page a master, and create a menu with the other assembly pages on that master, and assign your assembly pages to use that master page. I think you would have to do it for each item, so a lot of master pages would be necessary with item assembly specific menus as nee...
by bkjohns
Tue Jun 30, 2020 2:30 am
Forum: General Questions
Topic: Cards lose align when adding second Text
Replies: 17
Views: 2395

Re: Cards lose align when adding second Text

Are you using a card container, layout grid or flexbox for the cards?