Search found 71 matches

by Smee
Wed Jan 02, 2019 1:38 pm
Forum: Responsive Web Design
Topic: Flex Grid refuses to center in page from breakpoints
Replies: 10
Views: 666

Re: Flex Grid refuses to center in page from breakpoints

That is exactly what I'm trying to do. However, when the page displays on a device that is wider than 320 px but not quite 480 px the flex grid is left aligned.

The header which is on a master page is also inside of a flex grid, but it aligns correctly.
by Smee
Wed Jan 02, 2019 6:00 am
Forum: Responsive Web Design
Topic: Flex Grid refuses to center in page from breakpoints
Replies: 10
Views: 666

Re: Flex Grid refuses to center in page from breakpoints

I understand what you are saying, but I don't want to fill the width of the page with the flex grid. I want the flex grid to be 480 pixels wide on the 480 breakpoint. It also needs to be centered. If someone visits with a phone that has a 640 pixel page width, I don't want the flex grid to fill the ...
by Smee
Wed Jan 02, 2019 2:37 am
Forum: Responsive Web Design
Topic: Flex Grid refuses to center in page from breakpoints
Replies: 10
Views: 666

Re: Flex Grid refuses to center in page from breakpoints

Page centered, page not centered. Makes absolutely no difference whatsoever (in this file).

WBS file link attached.

http://www.ahgweb.com/qlite/qlite_02_2018.wbs
by Smee
Tue Jan 01, 2019 11:13 pm
Forum: Responsive Web Design
Topic: Flex Grid refuses to center in page from breakpoints
Replies: 10
Views: 666

Re: Flex Grid refuses to center in page from breakpoints

My bad. Mistyped path to the old WP version. This is the correct one:

http://www.ahgweb.com/qlite

I used to have a WP version of the site at that address.
by Smee
Tue Jan 01, 2019 7:48 pm
Forum: Responsive Web Design
Topic: Flex Grid refuses to center in page from breakpoints
Replies: 10
Views: 666

Flex Grid refuses to center in page from breakpoints

Not finding an answer after searching the forums, I'll have to bother you again --- probably for something so simple I can't see it. Site here (and in very early development): http://www.ahgweb.com/qlitedemo In developer mode (as it would be with my cell phone) flex grid hard aligns left side of the...
by Smee
Sat Dec 29, 2018 5:02 am
Forum: General Questions
Topic: Anti-malware blocks 64-bit download
Replies: 5
Views: 431

Re: Anti-malware blocks 64-bit download

Avast antivirus is kicking me out of the download. Insists it is infected with URL:Mal
by Smee
Fri Oct 19, 2018 8:39 pm
Forum: General Questions
Topic: How Can I Have Lightboxes With NO SLIDESHOW!!!
Replies: 4
Views: 389

Re: How Can I Have Lightboxes With NO SLIDESHOW!!!

That would require (eventually) hundreds of pages each with only one image per page. Was hoping that I could turn off the navigation in each photo (fancybox is supposed to be able to turn off the navigation, but script doesn't work inside WWB's box). Guess I'll just have to make popups for each imag...
by Smee
Fri Oct 19, 2018 3:16 pm
Forum: General Questions
Topic: How Can I Have Lightboxes With NO SLIDESHOW!!!
Replies: 4
Views: 389

How Can I Have Lightboxes With NO SLIDESHOW!!!

Is there a way (been to fancybox's website, but can't seem to get it to gee/haw (Arkansas agricultural reference) ... even after putting the suggested variables into the settings dialogue box. Apparently it isn't the same version or the scripting requires that something be left out or added in that ...
by Smee
Wed Oct 17, 2018 7:25 pm
Forum: General Questions
Topic: Works in preview, but not when uploaded
Replies: 6
Views: 454

Re: Works in preview, but not when uploaded

Relative link works ... Thank you Pablo.
by Smee
Wed Oct 17, 2018 5:43 pm
Forum: General Questions
Topic: Works in preview, but not when uploaded
Replies: 6
Views: 454

Re: Works in preview, but not when uploaded

worked fine, I went to work and picked up a computer and some account information, come back, not working again. Either with or without the SSL. If I open the PHP file, works, except that it has reset the count. https://apiarybeekeepingsupplies.com/hominy/hominy.php Do you know of any source for a c...
by Smee
Wed Oct 17, 2018 3:07 pm
Forum: General Questions
Topic: Works in preview, but not when uploaded
Replies: 6
Views: 454

Re: Works in preview, but not when uploaded

Okay, she had her host add an SSL certificate ... apparently whole problem was that the site was wanting the "https" in order to locate the page? Don't know, but that's all I can figure. I know that's the only change I made, but now it works.
by Smee
Wed Oct 17, 2018 2:54 pm
Forum: General Questions
Topic: Works in preview, but not when uploaded
Replies: 6
Views: 454

Re: Works in preview, but not when uploaded

trying to do too many things at once. Correct link.

http://www.apiarybeekeepingsupplies.com ... hominy.php
by Smee
Wed Oct 17, 2018 1:52 pm
Forum: General Questions
Topic: Works in preview, but not when uploaded
Replies: 6
Views: 454

Works in preview, but not when uploaded

Using a php counter on a customer's site. Worked fine when uploaded a few months back. Still works when previewing site from my computer, but not working when visiting the site. It still counts, but the count is not visible. apiarybeekeepingsupplies.com/home.html is the page and the counter is insid...
by Smee
Mon Oct 15, 2018 6:26 pm
Forum: General Questions
Topic: Lightbox functions in preview, but once uploaded no.
Replies: 4
Views: 402

Re: Lightbox functions in preview, but once uploaded no.

Thanks. The reason that there were different lightboxes is I was trying to determine why each one didn't work.

Maybe it's a firefox problem, worked with edge regardless of lightbox selected.
by Smee
Mon Oct 15, 2018 5:19 pm
Forum: General Questions
Topic: Lightbox functions in preview, but once uploaded no.
Replies: 4
Views: 402

Re: Lightbox functions in preview, but once uploaded no.

FIles uploaded to server. Websafe names chosen.

Uploaded page: http://www.gammels.com/liv_spec.html