Search found 27 matches

by skanaba
Sun Sep 02, 2018 5:40 pm
Forum: General Questions
Topic: iframes on site being blocked
Replies: 6
Views: 573

Re: iframes on site being blocked

OK...thank you. If I find anything, will let you know.
Steve
by skanaba
Sun Sep 02, 2018 4:59 pm
Forum: General Questions
Topic: iframes on site being blocked
Replies: 6
Views: 573

Re: iframes on site being blocked

Hello again. After checking the iframe links, I found that the "s" was missing in https. I corrected all of the links in the site and it is now working as planned. When the latest version of the pages were created, the "s" was overlooked. Now that it is working, any ideas on how to allow the iframe ...
by skanaba
Sun Sep 02, 2018 4:08 pm
Forum: General Questions
Topic: iframes on site being blocked
Replies: 6
Views: 573

Re: iframes on site being blocked

Hi Pablo, sorry about the link. Here is the correct one...forgot the G3 at the end: https://ldvwinery.com/dev/G3/
Please review and let me know your thoughts. Thank you!
by skanaba
Sun Sep 02, 2018 1:45 am
Forum: General Questions
Topic: iframes on site being blocked
Replies: 6
Views: 573

iframes on site being blocked

Hi Pablo, we finally got the wine website (almost) done. I uploaded the files and now I see that the i-frames in several pages are being blocked as being mixed content. The i-frames are being served from the same secure server! Any ideas as to what I should do? Here is a link to the site: https://ld...
by skanaba
Tue Jul 31, 2018 3:00 pm
Forum: Responsive Web Design
Topic: Basic Template 7 issues
Replies: 17
Views: 1786

Re: Basic Template 7 issues

Re: Basic Template 7 issues Unread post by Pablo » Tue Jul 31, 2018 12:03 am If I download a template, it goes into my "downloads" folder. Where should I be moving that template .zip file to? You will need to unzip the files in the 'template' folder or use 'Install' in the template selection window....
by skanaba
Mon Jul 30, 2018 8:23 pm
Forum: Responsive Web Design
Topic: Basic Template 7 issues
Replies: 17
Views: 1786

Re: Basic Template 7 issues

Hi Pablo, If I download a template, it goes into my "downloads" folder. Where should I be moving that template .zip file to? The instructions on the page: http://wysiwygwebbuilder.com/using_templates.html says that the templates are saved in: C:\Users\YourName\Documents\WYSIWYG Web Builder\system\te...
by skanaba
Sun Jul 29, 2018 1:41 pm
Forum: Responsive Web Design
Topic: Basic Template 7 issues
Replies: 17
Views: 1786

Re: Basic Template 7 issues

Any way to have the carousel shrink to fit the device used? or...should I replace the carousel with a 3rd party offering like WOW Slider? If so, do I simply insert the new slider in place of the current one? Or, do I need to place the new slider within a Layout Grid? RESPONSE: Since the carousel is ...
by skanaba
Sat Jul 28, 2018 10:53 pm
Forum: Responsive Web Design
Topic: Basic Template 7 issues
Replies: 17
Views: 1786

Re: Basic Template 7 issues

Re: Basic Template 7 issues Post by Pablo » Sat Jul 28, 2018 10:12 am Here is the link to the project file: salesbyangelo.com/dev/BizSalesByAngelo.wbs Sorry, but the link is not valid. RESPONSE: When I paste the supplied link into Google Chrome, the file downloads automatically. I did that 3 times t...
by skanaba
Sat Jul 28, 2018 3:43 pm
Forum: Responsive Web Design
Topic: Basic Template 7 issues
Replies: 17
Views: 1786

Re: Basic Template 7 issues

If you want us to send the .wbs project file, how do we get that to you? Upload the file to your website or another public server and share the link. Here is the link to the project file: salesbyangelo.com/dev/BizSalesByAngelo.wbs In other words, it is not responsive and does not "shrink" to accommo...
by skanaba
Fri Jul 27, 2018 10:11 pm
Forum: Responsive Web Design
Topic: Basic Template 7 issues
Replies: 17
Views: 1786

Basic Template 7 issues

Hello Pablo, we are building a site using your "Basic Template 7". Several issues below....and by the way, we are using WB14. 1. We are setting the width of the pages to 1366 to fill most current browser windows....is this the way to do it, or do you have another option? Here is a link to what the h...
by skanaba
Tue Mar 27, 2018 5:19 pm
Forum: Content Management System
Topic: Using the CMS
Replies: 24
Views: 31151

Re: Using the CMS

Hello Pablo, well, I installed a blog script from PHPJabbers.com and now find a weird issue... If I use layers to build a page the blog script uses a string of code at the very beginning of the page: <?php ob_start(); ?> ... and at the very end of the page: <?php include '/webroot/l/a/lawre006/ldvwi...
by skanaba
Wed Mar 14, 2018 7:09 pm
Forum: Content Management System
Topic: Using the CMS
Replies: 24
Views: 31151

Re: Using the CMS

Thank you. If you are interested, I will let you know how the script worked out.
Steve
by skanaba
Wed Mar 14, 2018 6:48 pm
Forum: Content Management System
Topic: Using the CMS
Replies: 24
Views: 31151

Re: Using the CMS

Thank you, Pablo. Since the blog extension with Web Builder 12 does not offer an archive, we have worked with phpjabbers.com in the past, and wanted to send you the link to their install page for their Blog script: http://demo.phpjabbers.com/1521052677_810/index.php?controller=pjAdminOptions&action=...
by skanaba
Tue Mar 13, 2018 10:54 pm
Forum: Content Management System
Topic: Using the CMS
Replies: 24
Views: 31151

Re: Using the CMS

Hello Pablo, Thank you for your input. I modified the CMS View to read exactly as shown in the javascript and the vertical sizing now works! Yeah! Of course....another few questions: 1. Here is the link again to the LDV Winery home page: http://ldvwinery.com/dev/ In order to get some padding around ...
by skanaba
Tue Mar 13, 2018 6:59 pm
Forum: Content Management System
Topic: Using the CMS
Replies: 24
Views: 31151

Re: Using the CMS

OK...if I return the CMS View ID to "CMSView1" should the script from the tutorial should adjust the height? I did copy the entire string of code offered in the tutorial, only changing the javascript in Step 3 to show "#wb_CmsView1"...which I will change. QUESTION: Should cmsBodyLayer = "#Layer1" be...