Search found 17 matches

by Myeyeon
Sun Jul 14, 2019 10:56 am
Forum: Previewing and Publishing
Topic: *** SOLVED ** Preview entire website--suddenly closes out WYSIWYG
Replies: 14
Views: 7273

Re: *** SOLVED ** Preview entire website--suddenly closes out WYSIWYG

I understand that it does not explain why the application closed. I am happy to append the wbs file to an email but do not want to use the other options in FAQ for sending a file. So if I cannot use the email route then thank you for your time and patience.
Regards
by Myeyeon
Sat Jul 13, 2019 5:56 pm
Forum: Previewing and Publishing
Topic: *** SOLVED ** Preview entire website--suddenly closes out WYSIWYG
Replies: 14
Views: 7273

Re: *** SOLVED ** Preview entire website--suddenly closes out WYSIWYG

Ahaa! Problem solved. The page had an image at the bottom of the page to take the viewer to the top of the page. The link was actually to an anchor at the top of the page. This worked in v14 of the software. However, I have removed the anchor and added an HTML snippit to the 'GoTo' image and all is ...
by Myeyeon
Fri Jul 12, 2019 6:02 pm
Forum: Previewing and Publishing
Topic: *** SOLVED ** Preview entire website--suddenly closes out WYSIWYG
Replies: 14
Views: 7273

Re: *** SOLVED ** Preview entire website--suddenly closes out WYSIWYG

Hi Pablo Is it the published website or the Web builder files you need? The website is working OK because it was published before the problem occurred. However, here is the link: www.midcheshireos.co.uk and the problem page is : http://www.midcheshireos.co.uk/sites_visited.html If it is the web buil...
by Myeyeon
Wed Jul 10, 2019 1:32 pm
Forum: Previewing and Publishing
Topic: *** SOLVED ** Preview entire website--suddenly closes out WYSIWYG
Replies: 14
Views: 7273

Re: *** SOLVED ** Preview entire website--suddenly closes out WYSIWYG

Hi Pablo
Follow up to my issue with WYSYWIG closing out on preview. It only occurs with one page of the site and I cannot see any problems on the page.
by Myeyeon
Wed Jul 10, 2019 1:05 pm
Forum: Previewing and Publishing
Topic: *** SOLVED ** Preview entire website--suddenly closes out WYSIWYG
Replies: 14
Views: 7273

Re: *** SOLVED ** Preview entire website--suddenly closes out WYSIWYG

Hi Pablo
I am also getting the same problem of preview causing WYSIWIG to close out but it is only with one of my four websites. I am running v 15.0.2 of the software.
by Myeyeon
Sun Jun 10, 2018 4:22 pm
Forum: Links and Navigation
Topic: Bookmarks not working
Replies: 20
Views: 23470

Re: Bookmarks not working

Many thanks for your patience as that now works fine.
by Myeyeon
Sun Jun 10, 2018 1:58 pm
Forum: Links and Navigation
Topic: Bookmarks not working
Replies: 20
Views: 23470

Re: Bookmarks not working

Sorry should have said click on date 25 April 2017
by Myeyeon
Sun Jun 10, 2018 1:38 pm
Forum: Links and Navigation
Topic: Bookmarks not working
Replies: 20
Views: 23470

Re: Bookmarks not working

the URL is : www.midcheshireos.co.uk/sites_visited.html and the link to try is in the table under Loggerheads, click on the date 27 April 2017
by Myeyeon
Sun Jun 10, 2018 12:44 pm
Forum: Links and Navigation
Topic: Bookmarks not working
Replies: 20
Views: 23470

Re: Bookmarks not working

The link just takes me to the top of the page which contains the link and not to the page which has the bookmark
by Myeyeon
Sun Jun 10, 2018 10:25 am
Forum: Links and Navigation
Topic: Bookmarks not working
Replies: 20
Views: 23470

Re: Bookmarks not working

This is what I have been trying but it does not work. Do I have to select 'External Web Address' in the Link to: box when you select the Edit Link properties? This is the only option that allows for a URL address.
by Myeyeon
Sun Jun 10, 2018 8:55 am
Forum: Links and Navigation
Topic: Bookmarks not working
Replies: 20
Views: 23470

Re: Bookmarks not working

Pablo
I have now returned from holiday and have tried your suggestion but am struggling with exactly how to do what you have suggested. How and where do I set up a dummy link and I do not understand where to put the # in the URL box as this only appears when a link is set to an external web page.
by Myeyeon
Wed May 23, 2018 7:15 pm
Forum: Links and Navigation
Topic: Bookmarks not working
Replies: 20
Views: 23470

Re: Bookmarks not working

Ooops - should have replied fully to your last post! Yes I did use drag 'n' drop with the bookmarks.
by Myeyeon
Wed May 23, 2018 7:13 pm
Forum: Links and Navigation
Topic: Bookmarks not working
Replies: 20
Views: 23470

Re: Bookmarks not working

Thanks for your help. I will try your suggestions but as I am about to go on holiday may not be able to do anything immediately. I used the HTML Textbox because I wanted to add formatted text to flow round images which does not seem possible by any other route. I used to use S***f We***us which was ...
by Myeyeon
Wed May 23, 2018 6:29 pm
Forum: Links and Navigation
Topic: Bookmarks not working
Replies: 20
Views: 23470

Re: Bookmarks not working

You need to go to the Trip Reports menu item and select an item from the Sites Selected sub-menu.

I have tried many ways to add the bookmark but is there a special way of adding one to a text item i.e. like you would with a hyperlink?

Regards
by Myeyeon
Wed May 23, 2018 5:59 pm
Forum: Links and Navigation
Topic: Bookmarks not working
Replies: 20
Views: 23470

Re: Bookmarks not working

The URL is
www.midcheshireos.co.uk

Not sure how to check whether it is the text or the bookmark. The hyperlink is certainly connected to the right bookmark.

Mike