Search found 19 matches

by hotcore
Fri Jul 14, 2017 12:43 pm
Forum: General Questions
Topic: Cannot get links to work
Replies: 18
Views: 2736

Re: Cannot get links to work

Thx!
by hotcore
Fri Jul 14, 2017 7:58 am
Forum: General Questions
Topic: Cannot get links to work
Replies: 18
Views: 2736

Re: Cannot get links to work

Indeed it is that layer. I decreased the height and it worked. But then I do not grasp the layer concept. What I did before was: - move that layer to back - move the items in that layer to front just to avoid this problem. But evidently still such a layer is interfering? Can somebody point me to con...
by hotcore
Thu Jul 13, 2017 4:35 pm
Forum: General Questions
Topic: Cannot get links to work
Replies: 18
Views: 2736

Re: Cannot get links to work

> Yes understood the link/email used is attached to the shape so you need to click on the shape so > that it will open the email client on your PC for it to work. Note this is something you must > configure yourself and nothing to do with WWB. I have an e-mail client set correctly as standard, which...
by hotcore
Thu Jul 13, 2017 3:10 pm
Forum: General Questions
Topic: Cannot get links to work
Replies: 18
Views: 2736

Re: Cannot get links to work

I mean the href in this part:
<div id="wb_Shape7" style="position:absolute;left:235px;top:384px;width:222px;height:32px;z-index:19;">
<a href="mailto:vdlgiessenburg@gmail.com" target="_blank"><img src="images/img0015.png" id="Shape7" alt="" style="width:222px;height:32px;"></a></div>
by hotcore
Thu Jul 13, 2017 1:39 pm
Forum: General Questions
Topic: Cannot get links to work
Replies: 18
Views: 2736

Re: Cannot get links to work

OK I see. Here is part of the HTML code with the "mailto" problem. <div class="frame frame-7"> <div class="innerframe"> <div id="wb_Shape5" style="position:absolute;left:54px;top:76px;width:594px;height:444px;z-index:16;"> <img src="images/img0012.png" id="Shape5" alt="" style="width:594px;height:44...
by hotcore
Thu Jul 13, 2017 12:29 pm
Forum: General Questions
Topic: Cannot get links to work
Replies: 18
Views: 2736

Re: Cannot get links to work

Hi Pablo, 1. I created a one-page site using your caroussel example 2. on the last (Contact) page I created: - an oval shape with over it - a fancy text - another shape with text - then over that shape another small shape with: - text: xyz@abc.com - link: Link to: E-mail Address To: mailto:xyz@abc.c...
by hotcore
Thu Jul 13, 2017 12:19 pm
Forum: General Questions
Topic: Cannot get links to work
Replies: 18
Views: 2736

Re: Cannot get links to work

That is one of the things I tried several times.
But I can't get it to work whatever I tried...

The item with the link does not show up as a hyperlink (the "hand" cursor) and it is not clickable at all.

If there would be a way to send you the project I would ... then you could look at it yourself.
by hotcore
Thu Jul 13, 2017 11:58 am
Forum: General Questions
Topic: A bit stuck on placing items
Replies: 5
Views: 1005

Re: A bit stuck on placing items

Did you use menu View / Snap to grid?
/Arie
by hotcore
Thu Jul 13, 2017 11:24 am
Forum: General Questions
Topic: Cannot get links to work
Replies: 18
Views: 2736

Cannot get links to work

Hi Pablo,

I am working on a site, using the caroussel one page example.

I have a Contact page and try to create an e-mail link.
Tried a lot of different options, but no success.

Since the site is not yet published, could I send the project to get help?

TIA,
Arie
by hotcore
Tue Jul 11, 2017 2:27 pm
Forum: Showcase your website created by WYSIWYG Web Builder and invite feedback.
Topic: First Website Built with Web Builder
Replies: 17
Views: 19005

Re: First Website Built with Web Builder

Hi Eduardo,

being fairly new to this web builder, I did create a simple website.

However, when I see what you did I feel awkward, because yours I soo much better ...
Very good work indeed!

Would it be possible to share the wysiwygwebbuilder project behind it, so I could study it?

TIA,
Arie
by hotcore
Thu Mar 23, 2017 4:05 pm
Forum: General Questions
Topic: Links in Photo Gallery not working
Replies: 2
Views: 869

Re: Links in Photo Gallery not working

Thx. That was it.
Some options are where not expected by n00b ;-)
I'm just discovering the help.
by hotcore
Thu Mar 23, 2017 1:09 pm
Forum: General Questions
Topic: Links in Photo Gallery not working
Replies: 2
Views: 869

Links in Photo Gallery not working

I created a Photo Gallery and have the images link to another page.

However, when I click an image an enlarged image appears instead of opening the linked page.

Any ideas?
by hotcore
Thu Mar 23, 2017 9:41 am
Forum: General Questions
Topic: Dynamically change slider content possible?
Replies: 1
Views: 694

Dynamically change slider content possible?

I'd like to have a webpage with:
1) a combobox
2) a slide show

Then I'd like to be able to change the images used in the slider show according to choice in combobox.

Is that possible and if so, how?

TIA,
Arie
by hotcore
Wed Mar 22, 2017 4:17 pm
Forum: General Questions
Topic: How to keep image ratio intact in Image Gallery?
Replies: 6
Views: 1332

Re: How to keep image ratio intact in Image Gallery?

Hi Pablo, thx. But my problem is not that the aspect ratio of the whole slideshow is wrong. That I can indeed change. I have multiple photo's with different sizes AND ratios to be used within the same slideshow. If I could set an option to show photo's always with their correct aspect ratio and size...