Search found 6 matches

by AlCap
Fri Apr 13, 2018 3:06 pm
Forum: Content Management System
Topic: CMSadmin v12.5 (32/64bits)
Replies: 3
Views: 17883

Re: CMSadmin v12.5 (32/64bits)

Hi Pablo, Quick answer, many thanks. For info: " The CMS admin does not create tables automatically... " but in your Help file, section "cmsadmin" I read this "The CMS will automatically create the required tables if they do not exists, so you do not have to create the tables manually". I have alrea...
by AlCap
Fri Apr 13, 2018 2:21 pm
Forum: Content Management System
Topic: CMSadmin v12.5 (32/64bits)
Replies: 3
Views: 17883

CMSadmin v12.5 (32/64bits)

Hi, My system: windows 10-64bits wygiwys v.12.5 (test on 32 and 64 bits) php = 7.0 mysqli = 5.5 Problem: Page cmsadmin: rectangular border with empty white center ??? see nothing else Remarks and tests: Php7.0 admin page: 1.-cmsadmin.php does not install tables in mysqli; 2.-installed tables manuall...
by AlCap
Wed Mar 01, 2017 12:57 am
Forum: General Questions
Topic: Font Awesom Icon issue
Replies: 9
Views: 3112

Re: Font Awesom Icon issue

Hi Pablo,
Download -> try to install -> still does not work ???
But I found the solution on a forum:
"You have to activate the windows firewall ... apparently without it impossible to install a font on windows 10 .."
Everything works perfectly :D
by AlCap
Tue Feb 28, 2017 6:42 pm
Forum: General Questions
Topic: Font Awesom Icon issue
Replies: 9
Views: 3112

Re: Font Awesom Icon issue

Firewall and antivirus OFFLINE, try to install and
I get the following error message:
"FontAwesome-webfont.ttf"... does not appear to be a valid font
by AlCap
Tue Feb 28, 2017 6:11 pm
Forum: General Questions
Topic: Font Awesom Icon issue
Replies: 9
Views: 3112

Re: Font Awesom Icon issue

How to install FontAwesome font manually?
by AlCap
Tue Feb 28, 2017 3:52 pm
Forum: General Questions
Topic: Font Awesom Icon issue
Replies: 9
Views: 3112

Font Awesom Icon issue

I just bought version 11.6.4 and installed on win10 (use Right administrator).
I have the same problem as "Sharid post_id=376752 time=1485022573 user_id=64783"
In Font Awesome Icon issue whereby no icons (I see empty squares only) are showing until published.
No change after multiple installation
???