Search found 42 matches

by Chris_t
Mon Aug 03, 2020 4:56 pm
Forum: WYSIWYG Web Builder Tips, Tricks, Tutorials and Code Examples
Topic: MUST HAVE responsive browser app,muliple devices display
Replies: 13
Views: 704

Re: MUST HAVE responsive browser app,muliple devices display

I wasn't trying to make it the default browser in WB15. I did choose the exe when I added it to browser list and when I ask WB15 to show the page in it, it opens but shows me Google search.
by Chris_t
Mon Aug 03, 2020 9:00 am
Forum: WYSIWYG Web Builder Tips, Tricks, Tutorials and Code Examples
Topic: MUST HAVE responsive browser app,muliple devices display
Replies: 13
Views: 704

Re: MUST HAVE responsive browser app,muliple devices display

yes I did that but it still shows Google when I ask WWB15 to preview a page. I can't find a setting to change that.
by Chris_t
Mon Aug 03, 2020 8:34 am
Forum: WYSIWYG Web Builder Tips, Tricks, Tutorials and Code Examples
Topic: MUST HAVE responsive browser app,muliple devices display
Replies: 13
Views: 704

Re: MUST HAVE responsive browser app,muliple devices display

Any clues as to how to get it to work with locally generated WB15 files? It seems to want to open Google all the time .
by Chris_t
Tue Jun 16, 2020 1:01 pm
Forum: General Questions
Topic: Show items hidden in breakpoints
Replies: 2
Views: 1501

Re: Show items hidden in breakpoints

Thank you Pablo. I didn't think to look in the view tab. :roll:
by Chris_t
Tue Jun 16, 2020 12:39 pm
Forum: General Questions
Topic: Show items hidden in breakpoints
Replies: 2
Views: 1501

Show items hidden in breakpoints

I've forgotten this and I can't find the setting. How do I see the outline of objects that I have hidden in a particular breakpoint please?
by Chris_t
Sun May 17, 2020 4:23 pm
Forum: General Questions
Topic: Auto Pause not working
Replies: 5
Views: 493

Re: Auto Pause not working

Ahh thanks Pablo
by Chris_t
Sun May 17, 2020 4:23 pm
Forum: General Questions
Topic: Auto Pause not working
Replies: 5
Views: 493

Re: Auto Pause not working

Ahh thanks Pablo
by Chris_t
Sun May 17, 2020 1:26 pm
Forum: General Questions
Topic: Auto Pause not working
Replies: 5
Views: 493

Re: Auto Pause not working

I don't want to autoplay. I always think that's a horrible idea anyway. This is where there is more than one video on a page and you click on one to play it and then when you click on a second one the first one pauses. This works fine in Firefox but not in Microsoft edge.
by Chris_t
Sun May 17, 2020 11:05 am
Forum: General Questions
Topic: Auto Pause not working
Replies: 5
Views: 493

Auto Pause not working

When I have the setting 'auto pause this video when another video is played' for a Vimeo video, it works in Firefox but not in Microsoft Edge. Is this a known problem in Edge ?
by Chris_t
Wed Mar 04, 2020 7:29 pm
Forum: WYSIWYG Web Builder Tips, Tricks, Tutorials and Code Examples
Topic: Do This to Improve Image Loading on Your Website
Replies: 3
Views: 2957

Re: Do This to Improve Image Loading on Your Website

Forgive my ignorance but how would you do this in WYSIWYG Web Builder (?) and if you were using fixed layouts of say 970, 768 and so on you would have to do this for each layout.
by Chris_t
Wed Nov 06, 2019 4:26 pm
Forum: General Questions
Topic: Wrapping text around images
Replies: 24
Views: 3282

Re: Wrapping text around images

For what it's worth, the US version of this program is 9* s***d web b*****r, which is identical. They have much better videos on their website. I wish I would have purchased from that company as I'm U.S-based. Troy I trialled 9* s***d web b*****r a few years ago and found that the support was poor....
by Chris_t
Tue Nov 05, 2019 12:48 pm
Forum: General Questions
Topic: Page tab active but does not show
Replies: 9
Views: 1110

Re: Page tab active but does not show

OK, I'll try and work out what they were the next time it happens.
by Chris_t
Tue Nov 05, 2019 12:21 pm
Forum: General Questions
Topic: Page tab active but does not show
Replies: 9
Views: 1110

Re: Page tab active but does not show

I've just had it happen in my main project where a page is displayed but changing to another open page does not work, also on this occasion when I scroll the page nothing on it moves but the ruler and scroll bars are moving. It's really weird.
by Chris_t
Tue Nov 05, 2019 12:16 pm
Forum: General Questions
Topic: Page tab active but does not show
Replies: 9
Views: 1110

Re: Page tab active but does not show

No, I can't :(