Search found 19 matches

by Joseph Lee
Mon Apr 20, 2020 4:55 am
Forum: Off Topic Section
Topic: ***SOLVED*** Inserting HTML code banner
Replies: 5
Views: 1622

Re: Inserting HTML code banner

Sorry about that crispy68.

I discovered the issue, Firefox had a plugin that blocked it, once disabled, was able to see the ad fine. It also worked in all other browsers.

Thank you for the help, and sorry for breaking the rules!
by Joseph Lee
Mon Apr 20, 2020 1:04 am
Forum: Off Topic Section
Topic: ***SOLVED*** Inserting HTML code banner
Replies: 5
Views: 1622

Re: Inserting HTML code banner

crispy68 wrote:
Sun Apr 19, 2020 11:27 pm
Then I would say there is something else on your page causing the issue as it works for me when I preview. Do you have a link to the page?
Yes, but please be aware there is some slight nudity.
*** link removed due to its nature of content porn***


Thank you for helping!
by Joseph Lee
Sun Apr 19, 2020 11:23 pm
Forum: Off Topic Section
Topic: ***SOLVED*** Inserting HTML code banner
Replies: 5
Views: 1622

Re: Inserting HTML code banner

Your code is missing the ending link tag. You need to add a </a> at the end. Works for me when I preview. <a href="https://asiafriendfinder.com/go/g928372-pct" target="_blank"><img src="https://secureimage.securedataimages.com/banners/ffz//26456/26456_300x250c.gif" width="300" height="250" border="...
by Joseph Lee
Sun Apr 19, 2020 10:59 pm
Forum: Off Topic Section
Topic: ***SOLVED*** Inserting HTML code banner
Replies: 5
Views: 1622

***SOLVED*** Inserting HTML code banner

Hi, I would like to insert HTML code for an Ad banner, but nothing shows up on the page after publishing it. Using the HTML Properties window. <a href="https://asiafriendfinder.com/go/g928372-pct" target="_blank"><img src="https://secureimage.securedataimages.com/banners/ffz//26456/26456_300x250c.gi...
by Joseph Lee
Sun Apr 19, 2020 10:34 pm
Forum: Previewing and Publishing
Topic: ***SOLVED*** Saving "Publish Web Site" Credentials
Replies: 4
Views: 1031

Re: Saving "Publish Web Site" Credentials

Pablo wrote:
Sun Apr 19, 2020 8:12 pm
And what if you (re)move the file?
Or maybe the entire folder is read-only or protected?
You were right on, folder was protected, by Bitdefender.
Working fine now!!

Thank you!
by Joseph Lee
Sun Apr 19, 2020 8:10 pm
Forum: Previewing and Publishing
Topic: ***SOLVED*** Saving "Publish Web Site" Credentials
Replies: 4
Views: 1031

Re: Saving "Publish Web Site" Credentials

Pablo wrote:
Sun Apr 19, 2020 8:00 pm
Maybe the file 'publish.dat is read-only?
No, checked it, Read Only not checked.
by Joseph Lee
Sun Apr 19, 2020 6:21 pm
Forum: Previewing and Publishing
Topic: ***SOLVED*** Saving "Publish Web Site" Credentials
Replies: 4
Views: 1031

***SOLVED*** Saving "Publish Web Site" Credentials

Hello,
No matter how many times I publish a site, the "Publish Web Site" credentials are never saved, so I must input login info each time.
I have completely removed WWB, removed all remanence of program and reinstalled, unsuccessful!
Thanks.
by Joseph Lee
Tue Mar 13, 2018 8:19 pm
Forum: General Questions
Topic: thumbnail and larger photo
Replies: 5
Views: 1564

Re: thumbnail and larger photo

Followup question please @protectourlands? Would it be possible to have a default "large" image visible before any mouseover occurs? UPDATE: I think I figured out how to have a default large image show. Make sure image is same size, place it directly on top, move it back, make it visible. Now it sho...
by Joseph Lee
Tue Mar 13, 2018 8:05 pm
Forum: General Questions
Topic: thumbnail and larger photo
Replies: 5
Views: 1564

Re: thumbnail and larger photo

Thank you both very much for replying, @protectourlands, it works!! Thank you! :D
by Joseph Lee
Mon Mar 05, 2018 6:27 pm
Forum: General Questions
Topic: thumbnail and larger photo
Replies: 5
Views: 1564

thumbnail and larger photo

Hello,

I know this is probably simple to do, but I can't figure it out.

I want to have a vertical row of thumbnails, and have the corresponding photo appear in larger size to the left of thumbnail when courser is moved over thumbnail.

Thank you in advance.

Joseph
by Joseph Lee
Thu Feb 23, 2017 3:58 pm
Forum: Forms
Topic: email via SMTP server
Replies: 12
Views: 6454

Re: email via SMTP server

In order for the Form to work and send out an email, does the server that's hosing the website need to have an email server running? Yes, that is how it works. Any web host should support this. I have yet to install sendmail on my private internal server where the Form needs to run...must I do this...
by Joseph Lee
Thu Feb 23, 2017 2:50 pm
Forum: Forms
Topic: email via SMTP server
Replies: 12
Views: 6454

Re: email via SMTP server

Followup question please: In order for the Form to work and send out an email, does the server that's hosing the website need to have an email server running? Reason I ask, is that this is working only on my external hosting companies server, and not on my intranets ubuntu web server. I have yet to ...
by Joseph Lee
Tue Feb 21, 2017 10:00 pm
Forum: Forms
Topic: email via SMTP server
Replies: 12
Views: 6454

Re: email via SMTP server

In the SMTP settings you will have to enter the SMTP server details of your web host (if they allow this). Only you host can tell you what these values are. Note that usually the default option also works (php mail). Sooo happy!!! I just unchecked PHPMailer, as per your suggestion and use PHP mail,...
by Joseph Lee
Tue Feb 21, 2017 9:41 pm
Forum: Forms
Topic: email via SMTP server
Replies: 12
Views: 6454

Re: email via SMTP server

Getting this error:

PHPMailer error: SMTP connect() failed.
by Joseph Lee
Tue Feb 21, 2017 8:50 pm
Forum: Forms
Topic: email via SMTP server
Replies: 12
Views: 6454

Re: email via SMTP server

alexmasss wrote:
Tue Feb 21, 2017 8:35 pm
Sorry, just a bit tired, i wanted to recommend google forms. https://www.google.com/forms/about/
I see, thank you.

I did find under Form Processing > Advanced > Email Engine
an option to enter SMTP settings. But I just don't know how to make it work.