Search found 347 matches

by wb_user
Thu Nov 15, 2018 2:34 pm
Forum: Off Topic Section
Topic: add lazy load on images manually!
Replies: 9
Views: 248

Re: add lazy load on images manually!

Pablo wrote:
Thu Nov 15, 2018 2:28 pm
Yes, you can add custom code, but this process cannot be automated because each blog layout template is different.
i use only this blog layout template ( not use other layouts )
by wb_user
Thu Nov 15, 2018 2:02 pm
Forum: Off Topic Section
Topic: add lazy load on images manually!
Replies: 9
Views: 248

Re: add lazy load on images manually!

Pablo wrote:
Wed Nov 14, 2018 2:18 pm
I'm sorry, I cannot help you with custom code. For me, this may also take a few hours to make this work.

thanks pablo ,
anyone can add custom code to this project on article image to load with lazyload?
https://we.tl/t-1bwsGVXs4t
by wb_user
Wed Nov 14, 2018 1:48 pm
Forum: Off Topic Section
Topic: add lazy load on images manually!
Replies: 9
Views: 248

Re: add lazy load on images manually!

Pablo wrote:
Wed Nov 14, 2018 12:33 pm
The blog/article layout is based on HTML templates. There is no way for WWB to know what the code looks like, so lazy load cannot be added.
thanks :idea:
can you give me a some html code to i can add lazy load on article images manually? ( im not html skill )
by wb_user
Wed Nov 14, 2018 11:41 am
Forum: Off Topic Section
Topic: add lazy load on images manually!
Replies: 9
Views: 248

Re: add lazy load on images manually!

hi
I do not have specific information on this case but my question is why pablo not add this Functionality on article object?
by wb_user
Wed Nov 14, 2018 9:19 am
Forum: Off Topic Section
Topic: add lazy load on images manually!
Replies: 9
Views: 248

add lazy load on images manually!

hi as you know , article objects image not support LAZY LOAD option i need to add lazy load to that images manually (with html codes and ...) page with article objects: https://bit.ly/2DGbPHO i need to add lazy load to article images to improve site loading speed and resolve google pagespeed insight...
by wb_user
Wed Oct 17, 2018 8:20 am
Forum: General Questions
Topic: add article schema
Replies: 6
Views: 863

Re: add article schema

Pablo wrote:
Sun Oct 14, 2018 11:08 am
By default, it loaded from the program files folder.
However, if you place a copy in the system folder then it will use that file.
i use that service and copy that file in the system folder
everything is ok
https://pasteboard.co/HIQaqJn.jpg
thanks
by wb_user
Sun Oct 14, 2018 10:34 am
Forum: General Questions
Topic: add article schema
Replies: 6
Views: 863

Re: add article schema

pablo , i think if richsnippets.json load from system folder is better than load C:\Program Files (x86)\WYSIWYG Web Builder 14 ,
because if change the windows that file delete from software folder , in system folder not.
by wb_user
Sun Oct 14, 2018 8:03 am
Forum: General Questions
Topic: add article schema
Replies: 6
Views: 863

Re: add article schema

i add this code in that file : https://pasteboard.co/HInLxGj.jpg but its not show correctly in wb : https://pasteboard.co/HInLLI3.jpg why its happen and how i can resolve that ? i add this code to wb file too , but that is Not show correctly : https://jsonld.com/article/ image : https://pasteboard.c...
by wb_user
Sun Oct 14, 2018 5:37 am
Forum: General Questions
Topic: add article schema
Replies: 6
Views: 863

add article schema

hello
i need a schema code for my articles like this : https://pasteboard.co/HImNIpc.jpg
this is a standard schema for articles W*P use that.
wb schema don't have a article, and i have a 150 page articles. some of thats ~> https://goo.gl/bwCegP

more info:https://pasteboard.co/HImQfAK.jpg
by wb_user
Sat Oct 06, 2018 11:47 am
Forum: General Questions
Topic: pagespeed insights problem
Replies: 1
Views: 311

pagespeed insights problem

hello
i have a problem with google pagespeed insights.
please see this image and help me to resolve this problems ( .js and css problems )
https://pasteboard.co/HHbN16N.jpg
by wb_user
Thu Aug 30, 2018 12:56 pm
Forum: General Questions
Topic: problem with wb after open
Replies: 2
Views: 409

Re: problem with wb after open

problem is fix.
thanks.
by wb_user
Thu Aug 30, 2018 12:45 pm
Forum: Responsive Web Design
Topic: remove some breakpoints
Replies: 8
Views: 948

Re: remove some breakpoints

Pablo wrote:
Thu Aug 30, 2018 10:59 am
Note that you cannot remove the default values, only the ones you have added yourself.
yes! and i remove default values! so i think no way for remove thats.
thanks for answer
by wb_user
Thu Aug 30, 2018 8:08 am
Forum: General Questions
Topic: problem with wb after open
Replies: 2
Views: 409

problem with wb after open

hi
i open wb and config my setting on that
after close and and open again my works not effect on wb
by wb_user
Thu Aug 30, 2018 7:59 am
Forum: Responsive Web Design
Topic: remove some breakpoints
Replies: 8
Views: 948

Re: remove some breakpoints

i do that but that is not remove

Biju wrote:
Wed Aug 29, 2018 11:10 pm
Hi Pablo,
Why can't make a 'Reset' button:

Image
not reset! because i use some breakpoints not default in wb - like 411px
i think remove button is better than reset.
by wb_user
Mon Aug 27, 2018 1:19 pm
Forum: Responsive Web Design
Topic: remove some breakpoints
Replies: 8
Views: 948

Re: remove some breakpoints

Pablo wrote:
Mon Aug 27, 2018 12:44 pm
In regedit:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Pablo Software Solutions\WYSIWYG Web Builder 14\BreakPointMRU
i remove form that , but digits not removed from software