Search found 11 matches

by ALguy61
Fri Feb 08, 2019 11:03 pm
Forum: General Questions
Topic: Animations
Replies: 6
Views: 4335

Re: Animations

This brings up another question. If I delete the animations.dat file in the location that was specified, do I lose all of my custom animations? Does this mean that I can never get new animations because it would mean losing the custom ones that I've created? I use WYSIWYG on a laptop as well and fin...
by ALguy61
Sun May 13, 2018 12:56 am
Forum: General Questions
Topic: Web Site Addresses no longer available when posting to server.
Replies: 1
Views: 1289

Web Site Addresses no longer available when posting to server.

I was going to publish an updated page to my website and found that I no longer have any of my websites listed. Is there any place that this was stored. I thought maybe it would at least be strored with the project file. I've opened WWB12 files and there isn't anything there in the publish sites. I ...
by ALguy61
Thu May 18, 2017 5:55 pm
Forum: General Questions
Topic: who has a video als background
Replies: 4
Views: 2549

Re: who has a video als background

You can use one of the new blocks to achieve this. If you have installed the blocks, you can scroll down the list to Miscellaneous. There is one for video background. You will need to have the video loaded to Vimeo or YouTube. I have found that Vimeo works better. The repeat of a video loop seems to...
by ALguy61
Fri Apr 14, 2017 9:14 pm
Forum: General Questions
Topic: Video Loop Used for Background
Replies: 2
Views: 1393

Re: Video Loop Used for Background

I found that using Vimeo works better than YouTube for the looping. There may be a setting with YouTube that I heven't set correctly. With Vimeo you can activate Loop and Autostart . I clicked the button to generate the embed code. I pasted the embed code in the place of the URL and then deleted the...
by ALguy61
Fri Apr 14, 2017 6:41 pm
Forum: General Questions
Topic: Video Loop Used for Background
Replies: 2
Views: 1393

Video Loop Used for Background

I was testing one of the blocks that uses video for the background. I finally figured out the setting that needed to be changed and where it was located to get the video to work. I then substituted a video loop that I purchased for the one that is in the block. The video loop is only 21 seconds. The...
by ALguy61
Mon Sep 12, 2016 5:20 am
Forum: Share self-made extensions with other users of WYSIWYG Web Builder
Topic: jor_aniMateMASTERPACKv3.0 b5.62___**UPDATE**___b5.63
Replies: 141
Views: 187136

Re: jor_aniMateMASTERPACKv3.0 b5.62

Thanks for the reply I will check out your suggestion and see if it works. I just thought it was odd that it would make such a difference. It took me a few tries to nail down which settings were getting in the way of it working.

Thanks again!
by ALguy61
Mon Sep 05, 2016 9:49 pm
Forum: Share self-made extensions with other users of WYSIWYG Web Builder
Topic: jor_aniMateMASTERPACKv3.0 b5.62___**UPDATE**___b5.63
Replies: 141
Views: 187136

Re: jor_aniMateMASTERPACKv3.0 b5.62

If you test the two links, you should be able to see the difference now. I thought that I had changed the MasterFrame page being used by one of the pages but it reverted back to the one with the dotted border. It's been weird how something doesn't work checking with a couple of browsers and then all...
by ALguy61
Sat Sep 03, 2016 5:40 pm
Forum: Share self-made extensions with other users of WYSIWYG Web Builder
Topic: jor_aniMateMASTERPACKv3.0 b5.62___**UPDATE**___b5.63
Replies: 141
Views: 187136

Re: jor_aniMateMASTERPACKv3.0 b5.62

Thanks for your quick response. Thanks again for pointing out the naming error. The second link now works as expected. I had tested the links before posting the original topic and they both worked as expected. When I clicked on them today, the second one didn't work like it should until I corrected ...
by ALguy61
Mon Aug 17, 2015 4:25 pm
Forum: Share self-made extensions with other users of WYSIWYG Web Builder
Topic: jor_cu3er3Dslider 8.0
Replies: 63
Views: 109625

Re: jor_cu3er3Dslider 8.0

Unbelievable! I wasn't expecting such a quick response. You totally rock! That's exactly what I had in mind. I've banged my head against the wall for a couple of days trying to get it to work like that. I was under the impression that the elements of the two breakpoints needed to be separated from e...
by ALguy61
Sun Aug 16, 2015 10:43 pm
Forum: Share self-made extensions with other users of WYSIWYG Web Builder
Topic: jor_cu3er3Dslider 8.0
Replies: 63
Views: 109625

controlling visibility of jor_cu3er3Dslider 8.0 on a RWP

I love this extension and aniMate 3.0. Is it possible to control the visibility of jor_cu3er3Dslider 8.0 on a responsive webpage? I've put jor_cu3er3Dslider 8.0 on the default part. I used the aniMate 3.0 to have it move up using onscroll. Everything works fine. Everything scrolls up and fades in as...