Search found 32 matches

by cadtec
Mon Sep 23, 2019 11:52 am
Forum: Responsive Web Design
Topic: Table in Layout Grid expands
Replies: 5
Views: 2989

Re: Table in Layout Grid expands

+1 Colors per Row
by cadtec
Fri Sep 13, 2019 5:22 pm
Forum: Paid extensions
Topic: FORUM Extension For WB14 and above [PAID]
Replies: 10
Views: 34007

Re: FORUM Extension For WB14 and above [PAID]

Thank you for your feedback.
I have just sent the problem using the contact form mentioned above.
by cadtec
Fri Sep 13, 2019 3:59 pm
Forum: Paid extensions
Topic: FORUM Extension For WB14 and above [PAID]
Replies: 10
Views: 34007

Re: FORUM Extension For WB14 and above [PAID]

Hello

I have just installed the forum software.

The backend runs well, but the public forum doesn't. There I see the following error message: (Please klick on Link: https://www.alibre.ch/Forum/lw-forum19/)

I would be very happy about a solution.

Best regards,
André
by cadtec
Fri Jul 26, 2019 2:03 pm
Forum: Forms
Topic: Problem with value="" in uploaded files...
Replies: 4
Views: 5144

Re: Problem with value="" in uploaded files...

Hello Pablo Enjoy your well-deserved holidays! I found the problem right now and was able to solve it myself. The combobox "inp_sortierung" only contained Text values and no Value values. That's why the SQL query failed to sort. Now it works again. (In V14 it worked anyway, but that is obsolete now....
by cadtec
Fri Jul 26, 2019 1:11 pm
Forum: Forms
Topic: Problem with value="" in uploaded files...
Replies: 4
Views: 5144

Re: Problem with value="" in uploaded files...

Hello Here is a part from the Page HTML in WWB14: https://i.imgur.com/7WKTIlj.jpg Here the same from WWB15: https://i.imgur.com/VZFk3yL.jpg Here are the project files for download: for V14: https://www.dropbox.com/s/lb3ymdct62a7l9k/V14-value-ok.wbs?dl=1 for V15: https://www.dropbox.com/s/b9cnxlpom8n...
by cadtec
Fri Jul 26, 2019 10:12 am
Forum: Forms
Topic: Problem with value="" in uploaded files...
Replies: 4
Views: 5144

Problem with value="" in uploaded files...

Concerns WWB 15.0.4: When uploading forms, always value="" inserted although this is not necessary. This makes my PHP script stumble and it doesn't work anymore. Is there a setting for this in the new version 15? If No, can you fix this behavior? Note: With WWB 14.4.0 value="" is not output and ever...
by cadtec
Thu Jul 25, 2019 7:44 am
Forum: Responsive Web Design
Topic: Show in other Breakpoints?
Replies: 2
Views: 4747

Re: Show in other Breakpoints?

Yes, I already know that.
"Show in other Breakpoints" would be much faster and more comfortable. You could provide that for an update.
Best regards,
André
by cadtec
Thu Jul 25, 2019 6:33 am
Forum: Responsive Web Design
Topic: Show in other Breakpoints?
Replies: 2
Views: 4747

Show in other Breakpoints?

Hello Forum
Is there an equivalent to "Hide in other Breakpoints"?
I want to make a hidden object visible again in all breakpoints.
Best regards
André
by cadtec
Mon Apr 08, 2019 3:43 pm
Forum: Responsive Web Design
Topic: Toolbox/Miscellaneous/Blog
Replies: 3
Views: 2003

Re: Toolbox/Miscellaneous/Blog

Hello,

I want all or some posts to be open on the PHP Blog Extension.
Ideally, the most current 5 to 10 posts should be displayed fully.
Is that possible already or could the PHP Blog Extension be extended like this?
(https://www.alibre.ch/CAD-Blog/index.php)

Best regards,
André
by cadtec
Tue Dec 04, 2018 8:46 am
Forum: General Questions
Topic: Initial value not works with " in PHP
Replies: 2
Views: 671

Re: Initial value not works with " in PHP

Thank you for the feedback.
We take the '-char.
by cadtec
Tue Dec 04, 2018 7:48 am
Forum: General Questions
Topic: Initial value not works with " in PHP
Replies: 2
Views: 671

Initial value not works with " in PHP

Hello, In the DatePicker I want to preset a certain Text as follows: <?php $day = date("y-m-d", time()); $nextDay = strtotime("+30 day", strtotime($day)); echo date("Y-m-d", $nextDay); ?> But the "characters are not interpreted correctly and the PHP code does not work. As follows it works: <?php $da...
by cadtec
Mon Dec 03, 2018 2:27 pm
Forum: General Questions
Topic: JQuery Date Picker (month dialog) is no longer displayed since V14.2.2
Replies: 7
Views: 968

Re: JQuery Date Picker (month dialog) is no longer displayed since V14.2.2

I have enormous problems in the 14.2.2 when changing the form elements. It is impossible to redesign it to work. It works there and as soon as another form element is added or moved with Ctrl + - in the Z index, the complete dialog crashes and elements are displayed somewhere, many of them I suddenl...
by cadtec
Mon Dec 03, 2018 8:32 am
Forum: General Questions
Topic: JQuery Date Picker (month dialog) is no longer displayed since V14.2.2
Replies: 7
Views: 968

Re: JQuery Date Picker (month dialog) is no longer displayed since V14.2.2

Reproduced the error as follows:
I installed version 14.2.1 (Nov 2 2018) and it works perfectly again.
When I install version 14.2.2, I have this error.
by cadtec
Mon Dec 03, 2018 7:44 am
Forum: General Questions
Topic: JQuery Date Picker (month dialog) is no longer displayed since V14.2.2
Replies: 7
Views: 968

JQuery Date Picker (month dialog) is no longer displayed since V14.2.2

Hello The date picker works, but I don't see the monthly calendar. It is displayed in the background and not in the foreground as usual. This worked until version 14.2.1 (Nov 2 2018). The version 14.2.2 it doesn't work anymore. https://i.imgur.com/PX8MFCC.gif Above it's made with WWB 14.2.2 ... the ...