Search found 10939 matches

by Pablo
Mon Oct 15, 2018 4:02 pm
Forum: General Questions
Topic: Lightbox functions in preview, but once uploaded no.
Replies: 1
Views: 3

Re: Lightbox functions in preview, but once uploaded no.

Did you upload all files?
Did you make sure all image file names are web-safe?

Related FAQ:
viewtopic.php?f=10&t=131
by Pablo
Mon Oct 15, 2018 4:00 pm
Forum: General Questions
Topic: WYSIWYG 14 | Layout Grid | VIDEO Background Mode issue
Replies: 35
Views: 17694

Re: WYSIWYG 14 | Layout Grid | VIDEO Background Mode issue

This is a Chrome related issue. Chrome has recently introduced a limitation on auto play for videos with audio. It will only auto play video if they are muted or do not have audio. The template you are referring to was created several years ago (for WWB11), so this does not implement mute for videos...
by Pablo
Mon Oct 15, 2018 3:53 pm
Forum: General Questions
Topic: master css error
Replies: 7
Views: 32

Re: master css error

Why are you using the Site Manager to add custom CSS?
The 'Import' option in the Site Manager is meant to import CSS from another (WWB) project.
Custom CSS should be added via Page HTML or Site HTML.
by Pablo
Mon Oct 15, 2018 3:30 pm
Forum: Off Topic Section
Topic: jQuery implementation
Replies: 2
Views: 11

Re: jQuery implementation

You can add custom code with the HTML object.

An example of a similar script has been implemented in this template.
http://www.wysiwygwebbuilder.com/suppor ... candy.html
by Pablo
Mon Oct 15, 2018 3:18 pm
Forum: General Questions
Topic: master css error
Replies: 7
Views: 32

Re: master css error

Why did you add a dot in front of the mainb ?
In CSS, a dot means a 'class'.
by Pablo
Mon Oct 15, 2018 12:48 pm
Forum: General Questions
Topic: master css error
Replies: 7
Views: 32

Re: master css error

What is 'mainb'?
Is this an object on your page?
by Pablo
Mon Oct 15, 2018 11:12 am
Forum: Forms
Topic: drop-down list with link
Replies: 1
Views: 12

Re: drop-down list with link

Maybe you can use the go menu?
Or use a listview in 'droplist' mode?
by Pablo
Mon Oct 15, 2018 11:09 am
Forum: General Questions
Topic: WYSIWYG 14 | Layout Grid | VIDEO Background Mode issue
Replies: 35
Views: 17694

Re: WYSIWYG 14 | Layout Grid | VIDEO Background Mode issue

This is an old post. The latest version of WWB has support for muted audio in background video. This is at odds with the claim that Chrome is at fault when videos from Youtube don't start on opening. The reason why video's do not auto play is a Chrome 'feature'. It has nothing to do with WWB, becaus...
by Pablo
Mon Oct 15, 2018 10:10 am
Forum: WYSIWYG Web Builder - Nederlandstalige versie
Topic: fotogalerij
Replies: 3
Views: 116

Re: fotogalerij

Dat klopt want de afbeeldingen staan op de server, dus kan Web Builder ze niet bewerken.
by Pablo
Mon Oct 15, 2018 8:49 am
Forum: WYSIWYG Web Builder - Nederlandstalige versie
Topic: Webbuilder project opslaan als losstaande programma?
Replies: 1
Views: 24

Re: Webbuilder project opslaan als losstaande programma?

Er zijn geen plannen om dit te implementeren. Hiervoor heb je third party software nodig.
by Pablo
Mon Oct 15, 2018 8:47 am
Forum: General Questions
Topic: WYSIWYG 14 | Layout Grid | VIDEO Background Mode issue
Replies: 35
Views: 17694

Re: WYSIWYG 14 | Layout Grid | VIDEO Background Mode issue

This is an old post.
The latest version of WWB has support for muted audio in background video.
by Pablo
Mon Oct 15, 2018 6:10 am
Forum: General Questions
Topic: Rollover image in flex container or flexgrid
Replies: 1
Views: 37

Re: Rollover image in flex container or flexgrid

I'm sorry, the rollover image was not designed to be used with flexbox.
Currently it supports fixed /absolute position and floating (layout grid).

Maybe in a future update, however it will be a lot of work because each animation (> 30!) generates different code.
by Pablo
Mon Oct 15, 2018 5:58 am
Forum: Forms
Topic: Admin form
Replies: 3
Views: 40

Re: Admin form

Are you sure you have looked at the right location on the server for the PHP error log?
If something is wrong then the server should generate an error message.
by Pablo
Mon Oct 15, 2018 5:55 am
Forum: Previewing and Publishing
Topic: Problem previewing and publishing :(
Replies: 5
Views: 138

Re: Problem previewing and publishing :(

It works correct for me.
What exactly do I need to do to see the problem?

What is the URL of the page so I can see the generated code?
by Pablo
Sun Oct 14, 2018 8:12 pm
Forum: Forms
Topic: Admin form
Replies: 3
Views: 40

Re: Admin form

This can only be a configuration issue.
Did you check the server (PHP) log for errors?